یه عصرونه خوشمزه و خنک (ژله بستنی)

به مرور زمان که تخم مرغ می خورید.پوست تخم مرغها را بشورید و کنار بگذارید.

در موقع مناسب آنها را بر عکس توی جا تخم مرغی بچینید و مایع ژله یا ژله بستنی داخلش بریزید.

و موقع مصرف پوست تخم مرغ ها را با قاشق خرد کنید و به راحتی پوست های اضافه را از ژله جدا کنید.

این طوری می توانید به هر تعداد که مهمان دارید.ژله داشته باشید.بدون این که هزینه ای برای قالب بدهید.

می توانید برای مهمانی هایتان از ظروف یک بار مصرف شیشه ای موجود در بازار هم استفاده کنید.

داشتن ظرف به تعداد مورد نیاز قدرت عمل شما را بالا می برد شما حتی می توانید چند روز قبل ژله ها را آماده کنید.

البته ویزگی منحصر به فرد لین ژله سالم بودن آن است،زیرا در مواد آن از پودر ژله عسل و شیر استفاده شده و برای طعم آن از شربت آلبالو و کاکائو

که قیمت آن هم بسیار مناسب تر از انواع ژله های دیگر است.

این دسر خیلی ساده از تکه های کوچک بستنی های لیتری با رنگهای مختلف درست شده

کافی است روز قبل از مهمانی بستنی هایتان را حبه حبه کنید و در فریزر نگهداری کنید.

موقع سرو برای هر نفر چندین حبه با رنگهای مختلف سرو کنید.

بسیار ساده و آسان

اگر دقت کنید راه های ساده و زیبایی با هزینه کم وجود دارد که می تواند پذیرایی شما را منحصر به فرد کند. فقط باید دست بکارشوید.

چشم ها هم نیاز به سیر شدن دارند!!

 

/ 0 نظر / 11 بازدید